Valutor:

Frakt & Retur

Frakt

Beställningarna inom 1-2 dagar sändningen efter betalningen sker. Alla beställningar kommer att levereras av DHL. Internationell sjöfart bedrivs inom en vecka leverans i tid brukar. Efter att vi ge dig spårningsnummer av dina beställningar, kan du kontrollera din e-post för att kontrollera orderbekräftelsen.

Avkastning

Alla objekt kommer att skickas tillbaka till oss, det vill säga har utfört i sitt ursprungliga skick, ändras eller tvättas med alla märker fäst. Alla gångna tillbaka objekt måste vara i leveransadress, kommer vi att skicka en e-post. Vi har inte fraktkostnad för returer och utbyten av rätt ordning paketet, kommer du att ta hand om fraktkostnaderna.

Utbyte

Vi accepterar utbyte för en annan storlek eller färg inom 30 dagar från den ursprungliga beställningen leveransdatum. Om du vill byta objekt för en annan typ, måste du meddela oss din beställning ID och spårningsnumret för din beställning innan skicka objekt återuppta kontakten. Alla objekt kommer att skickas tillbaka till oss, det vill säga har utfört i sitt ursprungliga skick, ändras eller tvättas med alla märker fäst. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig. Vi täcker inte fraktkostnad av utbyten, kommer du att vara för retur och leveranskostnader tillbaka till dig skickar de utbytta objekt ansvariga.

För Annullering

Om du vill avboka din beställning, måste du kontakta oss omgående. Majoritet av beställningarna skickas inom 1-2 dagar från orderdatum. Skeppas order kan inte avbrytas. Om du har frågor om denna policy, vänligen kontakta oss.

tillbaka
Copyright © 2019 www.johanneshemtjanst.se. Powered by Löparskor